Снимка: BGvoleeyball.comВ отделните геймове: (25:12, 25:19 и 25:21)Това беше втория мач от

...
Снимка: BGvoleeyball.comВ отделните геймове: (25:12, 25:19 и 25:21)Това беше втория мач от
Коментари Харесай

Волейболистките от националния ни отбор разгромиха и състава на Испания с 3:0

Снимка: BGvoleeyball.com

В обособените геймове: (25:12, 25:19 и 25:21)

Това беше втория мач от втора група на европейското състезание в пловдивската зала " Колодрума ". По трибуните имаше към 2000 фенове, които с поддръжката си помогнаха за бързия и елементарен триумф. Победата е втора за девойките ни, след 3:0 над отбора на Гърция в първата ни среща, което ни слага в извънредно преференциална позиция за класиране на 1/8-финалите, предава БНР.

Нашите имаха цялостно предимство в първия гейм, откакто още първоначално му поведоха с 6:2, а в следствие и с 9:5. Испанките не съумяха да се оправят с положителния начален удар на българките, а за цялостното предимство приказва и безапелационното 25:12. И вторият гейм стартира като първия - 5:2 и по-късно 9:4 за България, след страхотна игра на Елица Василева и Емилия Димитрова, а разликата растеше и стигна 14:6. Нашите обаче се отпуснаха, след голямата разлика и испанките стигнаха до 14:11, като мощна серия от начален удар направи Лусия Гомес. Последва още веднъж по-добра игра на нашите и при 24:19 Емилия Димитрова приключи сполучливо българска офанзива за спечелването на втория гейм. Третата част бе малко по-равностойна, само че единствено тъй като нашите понижиха оборотите и все пак разликата не падна под три точки в наша изгода, а последната точка, която донесе успеха, бе дело на Христина Вучкова с мощна офанзива през центъра.

Среща от втора група на европейското състезание по волейбол за дами в Пловдив:

България - Испания 3:0 (25:12, 25:19, 25:21).

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР